Godelieve Bos

mental coach Godelieve Bos in regio Groningen

Mental Coach
Zelfstandig gevestigd en aangesloten bij OEEC

Regio: Groningen

Vestigingslocatie: Groningen

Certificering:

Logo chap practitioner coaching

Specialisaties(s):

Coaching zowel in het Nederlands als in het Engels.

Vestigingslocatie van Godelieve Bos Mental Coach uit Groningen
Vestigingslocatie van Godelieve Bos Mental Coach uit Groningen

Introductie:
Mijn visie is dat we bedoeld zijn ten volle te leven. In mijn eigen ervaring heeft dat alles te maken met contact te maken met je essentie: levensvreugde. Dat is inclusief de kommer en kwel van ons leven. Het blijft me verrassen dat juist door onze schaduw te durven aankijken, en hier inzicht en compassie voor onszelf ontwikkelen, we door alles heen kunnen opstaan in onszelf en weer vrijheid en vreugde kunnen ervaren, om te ontdekken wat voor cadeau er voor jou in de schaduw verborgen ligt.

Bij coaching gaan we er vanuit dat de antwoorden in jezelf aanwezig zijn. Door de juiste vragen te stellen help ik jou je eigen antwoorden te vinden. Hierbij is het erg behulpzaam om patronen te leren zien van je eigen denken en gedrag.

Kennis en ervaring:
Het uitgangspunt is jouw eigen coachvraag. Door reflectie, praktische input en feedback, onderzoek je stap voor stap hoe jij je doel wilt verwezenlijken.

Ik gebruik technieken uit o.a.

‘The work’ van Byron Katie
Mindfulness
Rolwissel
Gestalt
Voice dialog
Enneagram
Emotioneel focus relatiecoaching
Familie en systeemopstellingen
Ervaring:
Mijn coaching ervaring heb ik opgedaan in allerlei vormen van onderwijs waar ik werkzaam was van 1984 tot 2014.
Vanaf 1997 heb ik ook een eigen coaching praktijk ‘Met hart en Ziel’ opgezet. Een praktijk voor zingevingsvragen waar ik naast individuele begeleiding ook relatie coaching en workshops aanbied.
Van 2003 tot 2014 was ik coach en docent communicatie aan de Hanzehogeschool en coach/trainer van de ICU opleiding transpersoonlijke coachen. Met mijn eigen coaching praktijk ben ik sinds 2018 aangesloten bij open en eerlijk coachen, officieel partner van Cenzo.

Opleiding:
Ik ben in 1983 afgestudeerd aan het HBO als docent gezondheidskunde/maatschappijleer.
Vervolgens heb ik 2 jaar ontwikkelingswerk gedaan in de Filippijnen. Na terugkomst heb ik aan allerlei scholen lesgegeven, van moeilijk opvoedbare kinderen tot studenten aan de Hanzehogeschool te Groningen. Steevast kwam ik in deze functies ook altijd in begeleiding en coaching functies terecht. Door bijscholing en cursussen heb ik mij verder ontwikkeld tot een professioneel coach, zoals:

Interne training Hanzehogeschool docent als coach
Masterclasses coaching UMC Groningen
Leergang spiritualiteit en levensvragen
Mindfulness training ontwikkeld en gegeven
2 jarige opleiding Transpersoonlijk coachen van ICU. Deze heb ik mede ontwikkeld en gegeven.

Open en Eerlijk Coaching is de expert op het gebied van Mental Coaching. Coacht Godelieve niet in jouw regio? Kijk gerust op onze site naar één van de andere Mental Coaches.