Nicole van Dongen

Nicole van Dongen, coach van OEEC, Open en Eerlijk Coaching in de regio Tilburg

Coach
Zelfstandig gevestigd en aangesloten bij OEEC

Vestigingslocatie:
Tilburg

Nicole van Dongen is een ervare coach die coaching geeft vanuit Tilburg. Nicole maakt deel uit van het landelijke netwerk van Open en Eerlijk Coaching. Ze helpt medewerkers met coaching op locatie bij de werkgever (in-company) of op een externe locatie in de buurt van de werknemer. Coaches van Open en Eerlijk Coaching zijn ervaren en gecertificeerd, werken aan hun persoonlijke ontwikkeling en volgen bijscholingen en intervisie.

 

Introductie

Ik wil een waarachtig leven leven, een echt leven. Dus ook pijn en ongemak horen erbij.

Soms is het wellicht ingegeven door omstandigheden, nodig om tijd te nemen om te voelen, te overdenken en te reflecteren. Om letterlijk stil te staan bij de vraag: hoe gaat het eigenlijk met mij.
Zonder stilstand geen vooruitgang. In de stilstand zie je pas hoe het met je is en of dat wat je doet, ook is wat je wil.
Je daarin begeleiden en jouw je eigen antwoorden en wijsheid te laten zien, is wat ik heel graag doe.

Kennis en ervaringen

Binnen mijn diverse HR en management rollen bij AHOLD heb ik regelmatig mensen gecoacht. Sinds 2018 werk ik als zelfstandig coach binnen mijn eigen praktijk en werk samen met een organisatie die gericht is op carrière ontwikkeling en loopbaan begeleiding. Met ingang van medio september ben ik als coach verbonden aan Open En Eerlijk Coaching.

Opleidingen

In 2017 ben ik gestart met een 2-jarige opleiding tot coach bij ITIP. ITIP is aangesloten bij het CRKBO.

Daarnaast heb ik in 2019 de opleiding Certified Professional Coaching – ACC/Practioner gevolgd. Deze opleiding is gecertificeerd door het ICF (International Coach Federation). Hiermee ben ik opgeleid tot professioneel coach en werk ik volgens de richtlijnen van het ICF.

Naast het feit dat alles wat met begeleiding en ontwikkeling van mensen te maken heeft, me mateloos boeit, stelt het ICF eisen aan een blijvende professionele ontwikkeling. Ik kan dus garanderen dat ik energie zal blijven stoppen in mijn ontwikkeling als coach.

Verder heb ik een HBO opleiding afgerond, en gedurende mijn loopbaan deelgenomen aan diverse (persoonlijk) leiderschapstrajecten. Daarnaast heb ik van 2013-2016 een intensief traject doorlopen op de school voor Zijnsorientatie en neem ik nog regelmatig deel aan hun aanbod.

Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies'. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten