Nicole van Dongen

Coach Nicole van Dongen in regio Tilburg

Mental Coach
Zelfstandig gevestigd en aangesloten bij OEEC

Regio: Brabant

Vestigingslocatie: Tilburg

Certificering:

Logo chap practitioner coaching

Vestigingslocatie van Nicole van Dongen Mental Coach uit Tilburg
Vestigingslocatie van Nicole van Dongen Mental Coach uit Tilburg

Wie ik ben:

Mijn naam is Nicole van Dongen. Ik ben moeder van 3 kinderen en getrouwd. Met mijn gezin woon ik in Tilburg.

Wat mij mateloos boeit en waar ik geen genoeg van kan krijgen, is wat mensen drijft, bezig houdt en wat ze doen en niet doen. In het contact met de ander kom ik tot leven. Dat is altijd zo geweest. Anderzijds heb ik het ook nodig om alleen te zijn en de stilte op te zoeken. Dat doe ik door te mediteren en tijd voor mezelf te nemen. Ook ben ik graag buiten en in de natuur. In mijn leven heb ik altijd veel gewandeld en ik vind het elke keer weer fascinerend hoe ik opknap van een flinke wandeling. Al wandelend kom ik bij mezelf, tot rust en ontstaat er tegelijkertijd ruimte voor nieuwe dingen. Ten slotte ben ik een nuchtere Brabantse en hou ik ervan te relativeren met humor.

 

Hoe ik werk:

Stil staan (bij wat er in dat moment is) en bewegen, typeren mij als persoon. Dat komt ook terug in mijn werk.  Zonder stilstand geen vooruitgang. In de stilstand zie je hoe het met je is en of dat wat je doet, is wat je wil. Een belangrijk uitgangspunt in mijn werk is: “dat wat er nu is, is helemaal goed zoals het is.” Je kan vooraf bedenken wat je wil gaan doen maar als er op dat moment iets is wat aandacht nodig heeft, is dat wat er op dat moment toe doet. Zo groot en zo klein als het kan zijn. Het kan wellicht in het moment oncomfortabel voelen maar het is er en heeft je kennelijk iets te vertellen. En is het interessant om met nieuwsgierigheid te onderzoeken.

Jou begeleiden in het vinden van je eigen antwoorden en wijsheid, is wat ik heel graag doe.

 

Mijn ervaring:

Binnen mijn diverse HR en management rollen bij AHOLD heb ik regelmatig mensen gecoacht. Sinds 2018 werk ik als zelfstandig coach onder andere in mijn eigen praktijk en (HR) interim manager. In mijn coachingspraktijk help ik mensen vooral met vraagstukken rondom persoonlijk leiderschap. Sinds medio september 2019 ben ik als coach verbonden aan Open En Eerlijk Coaching.

Open en Eerlijk Coaching is de expert op het gebied van Mental Coaching. Coacht Nicole niet in jouw regio? Kijk gerust op onze site naar één van de andere Mental Coaches.

Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies'. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten