Esther Meinders

Esther Meinders mental coach Regio Denekamp

Mental Coach
Zelfstandig gevestigd en aangesloten bij OEEC

Regio: Overijssel

Vestigingslocatie: Denekamp

Specialisaties:

  • NLP
  • Stress- en burnout begeleiding
  • Voice dialoque

Certificering:

EIA Logo Nobco practitioner

Logo chap practitioner coaching

 

 

Vestigingslocatie van Esther Meinders Mental Coach uit Denekamp
Vestigingslocatie van Esther Meinders Mental Coach uit Denekamp

Wie ik ben:

Mijn naam is Esther Meinders, ik ben mental coach en moeder van 3 kinderen.
Ik zie het leven graag als een mooie ontdekkingsreis waarbij verwondering en dankbaarheid mijn reisgenoten zijn. Alles wat we nodig hebben om ons succesvol te manifesteren zit namelijk al in ons, we hoeven het alleen nog maar te ontdekken.
Door het leven te zien als een ontdekkingsreis ontstaat er een breder perspectief, waardoor we zicht krijgen op nieuwe mogelijkheden en inzichten om van daaruit keuzes te maken op basis van .
De natuur is daarbij mijn grootste inspiratiebron, de veerkracht, energie maar ook het vermogen om steeds mee te bewegen met de seizoenen. Ook wij mensen zijn onderdeel van de natuur, en beschikken over een grote veerkracht en zijn in staat mee te bewegen met wat er op ons pad komt.

Hoe ik werk:

Vanuit mijn natuurlijke nieuwsgierigheid en interesse luister ik graag naar wat mijn cliënt te vertellen heeft. Waar ligt het verlangen, wat is een realistisch doel en wat is ervoor nodig om dit doel te behalen?

Door hierover in gesprek te gaan krijgen we zicht op belemmerde overtuigingen en/of gedragspatronen. Vaak zijn het blinde vlekken, sterke of zwakke punten waar we ons niet van bewust zijn. Middels verschillende technieken help ik mijn cliënt om ze te herkennen en erkennen zodat er ruimte ontstaat voor nieuwe inzichten. Om vervolgens het plezier en de kracht te (her-) vinden, en de vaardigheden te ontwikkelen, om hiernaar te handelen.

Mijn ervaring:

Met veel plezier heb ik ruim 30 jaar in het bedrijfsleven gewerkt, waarvan een groot deel als opleidingscoördinator en aansluitend als landelijk opleidingsspecialist. In mijn werk zag ik dagelijks hoe groot de waarde van persoonlijk leiderschap is om je talenten en kwaliteiten ten volle te kunnen ontwikkelen en in te zetten.
Uiteindelijk heeft dit inzicht ertoe geleid dat ik mij volledig ben gaan richten op coaching.
Na mijn coachopleiding heb ik een training NLP en Stress- en burn-out begeleiding gevolgd. Daarna volgden training(-en) Voice dialogue.

Inmiddels werk ik alweer enige jaren als zelfstandig coach!

Open en Eerlijk Coaching is de expert op het gebied van Mental Coaching. Coacht Esther niet in jouw regio? Kijk gerust op onze site naar één van de andere Mental Coaches.