Inge Trilsbeek

Foto van de coach ICF gecertificeerd Inge Trilsbeek in regio Noord-Holland, Haarlem
Zelfstandig gevestigd en aangesloten bij OEEC

Regio: Noord-Holland / Zuid-Holland

Vestigingslocatie: Haarlem

Certificering:

PCC certificering mental coach ICF

Logo chap practitioner coaching

Vestigingslocatie van Inge Trilsbeek Mental Coach uit Haarlem
Vestigingslocatie van Inge Trilsbeek Mental Coach uit Haarlem

Wie ik ben:
Mijn naam is Inge Trilsbeek, geboren en getogen in het hart van Amsterdam, aan de voet ‘van de oude Wester’. Ik woon inmiddels 27 jaar, met plezier, in Haarlem met vriend en hond. In de verte zie, hoor en ruik ik de grote stad, dat blijft altijd ‘thuiskomen’.

‘Een leven lang leren’, is iets wat op mijn buik geschreven staat en ook terug te vinden is in mijn profiel. Daarmee blijf ik zelf in beweging en altijd geïnteresseerd en benieuwd naar wat anderen beweegt.

Wie ben ik…. Een lezer, genietend van lekker eten met een mooie wijn, in beweging, loyaal, direct, eerlijk, zorgzaam, proactief…Er zijn heel wat woorden die bij mij passen. …..

Hoe ik werk:
De kennismaking vind ik van groot belang. Het gevoel een klik met elkaar te hebben en een samenwerking aan te willen gaan is voorwaarde om een goede start te maken. Ik verken je vraag en doelstellingen en als we daar samen uitkomen kunnen we aan de slag. 

Ik ben een coach die benieuwd is naar jouw drijfveren en interesses. Positieve gezondheid en een voor jou ‘zinvol leven’, dichtbij je eigen wensen en drijfveren kunnen en durven blijven. Mijn vragen kunnen je aan het denken zetten.

Ik vind het van belang dat je zelf oplossingen kunt vinden om in beweging te komen en de regie te kunnen pakken. Wat kun je anders doen dat het beter met je gaat? Een vraag die zeker langs kan komen. Als het van pas komt en jij daar voor open staat, heb ik verschillende coachtools tot mijn beschikking. Die kunnen worden ingezet om je te ondersteunen in de stappen die je wilt zetten, richting jouw doelstellingen.

Mijn ervaring:
In 1988 ben ik, als afgestudeerd ergotherapeut, 10 jaar werkzaam geweest in diverse sectoren binnen de psychiatrie.

In 1997 heb ik de overstap gemaakt naar het (toenmalige) Rug & Advies Centrum, nu Winnock geheten.

23 jaar heb ik met passie bij Winnock gewerkt waarbij ik cliënten heb mogen coachen in de terugkeer en opbouw in eigen werk. Inspirerende gesprekken met cliënten en hun werkgevers mogen voeren, met voldoening mogen meemaken hoe zij de regie in handen konden gaan nemen.

Vanaf 2021 ben ik parttime werkzaam als Praktijkondersteuner Bedrijfsarts.

Met mijn instelling: ‘leven lang leren’, heb ik mijn opleiding tot professioneel coach in 2019-2020 afgerond en voer ik een eigen coachpraktijk, IcoachT, naast mijn parttime baan.

ICF gecertificeerd, wat is dat?
Gecertificeerd ICF Professional Coach: PCC (Professional Certified Coach). Belangrijkste kenmerken:
● Meer dan 500 uren ervaring in individuele coaching en groepstraining
● Meer dan 125 uur door ICF geaccrediteerde coaching/trainersopleiding
● Mentoring
● Succesvol kennisexamen en performance beoordeling
● Iedere 3 jaar her certificatie waarbij moet voldaan worden aan: 40 uur scholing en bijscholing

Open en Eerlijk Coaching is de expert op het gebied van Mental Coaching. Coacht Inge niet in jouw regio? Kijk gerust op onze site naar één van de andere Mental Coaches.