Jeanine Eshuis-Hamaker

Jeanine Hamaker mental coach Regio Woensdrecht, Zeeland, West-Brabant

Mental Coach
Zelfstandig gevestigd en aangesloten bij OEEC

Regio: Zeeland en West-Brabant

Vestigingslocatie: Woensdrecht

Certificering:

ACC certificering mental coach ICF

Logo chap practitioner coaching

 

 

Vestigingslocatie van Jeanine Hamaker Mental Coach uit Woensdrecht
Vestigingslocatie van Jeanine Eshuis-Hamaker Mental Coach uit Woensdrecht

Wie ik ben:
Ik ben een doorzetster die doelgericht vooruit blijft gaan door regelmatig stil te staan om na te denken.
Ik heb een lieve man en 3 kinderen.
Verschillende keren heb ik mijn leven opnieuw moeten opbouwen. Dit was soms ingewikkeld maar heeft me veel geleerd. Ik leerde mezelf hierdoor steeds opnieuw kennen. Hierdoor weet ik hoe ik het beste kan functioneren. Dit geeft kracht van binnenuit. Ik weet inmiddels hoe ik mijn omstandigheden zo kan organiseren dat ik kan doen waar ik goed in ben en waar ik gelukkig van word. Hierin heb ik een balans gevonden, ook met zaken die soms minder leuk zijn. Door hier evenwicht in te brengen en hier bewust te zijn kan ik balans ervaren.

Het leven is een reis met makkelijke en moeilijkere tijden. De ene keer word ik uitgedaagd, de andere keer liggen er kansen die ik graag met beide handen aangrijp.

Mijn slogan is: Door zelf iets anders te doen geef je een ander ook de ruimte te veranderen

Hoe ik werk:
Coaching betekent dat wij samen op onderzoek gaan zodat jij na onze samenwerking doelgericht vooruit kunt blijven gaan.
Hoe we samenwerken bepalen we in overleg. We kunnen praten en bewegen. Gebruik maken van creatieve middelen of letterlijk stilstaan. Ik maak graag optimaal gebruik van de ruimte waarin wij werken.
Ik werk zowel systemisch als vanuit een coachende dialoog waarin ik jou als cliënt verder help zelfinzicht te verkrijgen. Wat ik terugkrijg van mijn cliënten is dat ik down to earth ben en dat alle onderwerpen bespreekbaar zijn. Het allerbelangrijkste vind ik dat wij een gelijkwaardige samenwerking hebben waar jij, als cliënt, alles uit kan halen wat je nodig hebt.

Mijn toolbox is goed gevuld en breid zich verder uit door continue professionele ontwikkeling. Ik werk onderandere met: Cognitieve Behavioural Coaching; Co-Active Coaching CTI; Connectie mind- body; Solution focussed coaching en Non-judgemental language

Mijn ervaring:
Mijn carrière begon in het Agogisch werkveld in Hilversum waar ik in verschillende functies mensen activeerde, stimuleerde en begeleide. Dit is de rode draad door mijn carrière gebleven. Mijn coaching ervaring begon in Bristol Engeland waar ik en mijn man als Expats 9 jaar hebben gewoond. In deze tijd heb ik naast het geven van Nederlandse les m’n eigen coach praktijk gestart. Via de Co-Active Coaching opleiding in London heb ik mijn ACC-accreditatie bij het ICF gehaald. Ik was actief lid van de Bristol and Bath Coaches Group (BBCG). Wij kwamen maandelijks bij elkaar om onszelf via sprekers waar onder Paul Z Jackson, Sir John Whitmore, Ian Day en John Blakey, Halina Jaroszwska, Terry Wright etc. professioneel verder te ontwikkelen.

In 2010 ben ik begonnen met het ontwikkelen van het reflectie en motivatie EVKSmodel®. Met dit model wordt de puzzel in je hoofd zichtbaar op efficiënte wijze. Meer hierover kun je vinden op www.evksmodel.nl

In 2014 ben ik teruggekomen naar Nederland waar ik mijn coachpraktijk opnieuw heb opgebouwd.

Open en Eerlijk Coaching is de expert op het gebied van Mental Coaching. Coacht Jeanine niet in jouw regio? Kijk gerust op onze site naar één van de andere Mental Coaches.

Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies'. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten